Afyonkarahisar, Denizli, Uşak... Meteoroloji uyardı! Kuvvetli lodos geliyor

Afyonkarahisar, Denizli, Uşak... Meteoroloji uyardı! Kuvvetli lodos geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü, bölgede etkili olacak lodos ile ilgili uyarı yayınladı! Afyonkarahisar, Denizli, Uşak... Rüzgar 70-80 km/saat kadar çıkacak! Planlarınızı gözden geçirin...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü, Denizli'de kuvvetli lodosun etkili olabileceğini belirterek vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada, lodosun neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edildi.

PERŞEMBE GÜNÜ LODOS BEKLENİYOR

Yapılan yazılı açıklamada, yarın (Perşembe) bölgede güney ve güney batı yönlerinden kuvvetli rüzgarların (40-70 km/saat, yükseklerde kısa süreli 70-80 km/saat) esmesinin beklendiği bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli, Uşak) yarın (Perşembe) rüzgarın, güney ve güney batılı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat, yükseklerde kısa süreli 70-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, iç kesimlerde toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN