A Milli Takım'dan kovulan Stefan Kuntz'un yeni işi herkesi şaşırttı! Resmen açıklandı...

A Milli Takım'dan kovulan Stefan Kuntz'un yeni işi herkesi şaşırttı! Resmen açıklandı...

2021-2023 arasında A Milli Takım'ı çalıştırarak başarısız sonuçlara imza atan Kuntz, teknik adamlık kariyerini sonlandırarak sürpriz bir hamleye imza attı.

12 Eylül'de hazırlık maçında Japonya karşısında alınan 4-2'lik yenilgi sonrasında A Milli Takım'daki görevine son verilen Alman teknik adam Stefan Kuntz, teknik adamlık kariyerini noktaladı. Eylül ayından bu yana işsiz olan Alman teknik adamın yeni işi herkesi şaşırttı.

A Milli Takım'da görev aldığı süre boyunca başarısız sonuçlara imza atarak futbolseverlerin tepkisini toplayan Alman çalıştırıcı Kuntz, teknik adamlık kariyerini sonlandırdı.

61 yaşındaki Kuntz, Bundesliga 2'de 3. sırada yer alan Hamburg'ta sportif direktörlük görevine getirildi. Alman ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Üst üste altıncı kez Bundesliga'ya yükselme şansımızı kaybetmemizin ardından Jonas Boldt ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Stefan Kuntz futboldan geliyor, yönetim tecrübesine sahip ve burada oluşturulan ve odaklanmış bir şekilde geliştirilmesi gereken yapıları ve sorumlulukları kaldırabilecek birisi. Kendisine hoş geldin diyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN