Fenerbahçe Montella ile anlaştı İsmail Kartal'la sözleşme imzaladı: Artık Fenerbahçe'yi bırak Ali Koç

Fenerbahçe Montella ile anlaştı İsmail Kartal'la sözleşme imzaladı: Artık Fenerbahçe'yi bırak Ali Koç

Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak ezeli rakibi Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen Fenerbahçe camiasında eleştiri okları bu sefer İsmail Kartal ve futbolculara değil Ali Koç'a yöneldi.

Galatasaray'ın Pendikspor'u 4-1 yendiği haftada Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe şampiyonluk yolunda çok ağır bir darbe aldı. Mücadelenin ardından Serdar Ali Çelikler, Ali Koç'u sert bir dille eleştirirken, ünlü yorumcunun 'Montella ile anlaştınız İsmail Kartal'ı açıkladınız' ifadeleri camiada bomba etkisi yarattı.

ŞAMPİYONLUK ALANYA MAÇINDA GİTMİŞTİ

Şampiyonluk maçı Alanyaspor karşılaşmasında gitmişti zaten. İsmail Kartal'ın Alanyaspor maçından sonra o baskıyı kaldıramayacağını görmüştüm. 4 kupa hedefiyle çıkılan yolda Fenerbahçe 4'te 0 çekebilir. 40 milyon euro denilen Ferdi Kadıoğlu, Fode Koita'yı tutamadı golü yedirdi. Livakovic bacak arasını kapatamadı. Fenerbahçe'de bazı futbolcuların bu stresi kaldıramayacaklarını da gördük.

MONTELLA'YLA ANLAŞTINIZ İSMAİL KARTAL'I AÇIKLADINIZ

Fenerbahçe 6 senedir bir türlü doğru karar veremeyen başkanla yola devam etmemeli. İsmail Kartal'ı asmanın bir anlamı yok, bu hocayı ben getirmedim, sen getirmedin! Siz kongrede Montella'yı açıklayacakken İsmail Kartal'a imza attırıyorsanız hocanın arkasında durmanız lazım. Burada kusurlu Ali Koç'tur, lütfen artık başkanlığı bırakın. 23 bin kişiyi kongreye çağırdınız sonra kararlarımızı 3 ay sonraya erteledik dediniz.

glyb2w5xyairmaz.jpg

İrfan Can'ın dışında kimse kendini parçalamadı kimse kendini öldürmedi yıldızlar son pasları almadılar Fred'in golünden sonra kontağı kapattılar. 2.gol geldi bu sefer de kalecin topu çıkaramadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN