Çetin’den okul öncesi eğitime destek

Çetin’den okul öncesi eğitime destek

Özel Okul Öncesi ve Çocuk Kulüpleri Kurucuları Derneği yönetimi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e Ana-Baba Okulu projesine verdiği destekten dolayı plaket verdi

Başkan Çetin, okul öncesi eğitim konusunda yapılacak tüm çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

Özel Okul Öncesi ve Çocuk Kulüpleri Kurucuları Derneği Başkanı Gülay Morgül ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı okul kurucuları Başkan Soner Çetin’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Gülay Morgül ziyarette Başkan Soner Çetin’e Ana-Baba Okulu projesine verdiği destekten dolayı plaket verdi.Başkan Soner Çetin, okul öncesi eğitimin öneminin farkında olduklarını belirterek, bu konuda faaliyet gösteren kurumlara destek olmak ve birlikte çalışma yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Çukurova Belediyesi olarak Gülen Yüzler Semt Kreşleriyle okul öncesi eğitim konusunda önemli bir hizmet verdiklerini kaydeden Çetin, “Her konuda işbirliğine açığız” dedi.

ADANA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN