Adıyaman’da 120 artçı sarsıntı meydana geldi | Son depremler

Adıyaman’da 120 artçı sarsıntı meydana geldi | Son depremler

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde yaşanan 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından gece boyunca 120 artçı sarsıntı meydana geldi. Artçılar nedeniyle vatandaşlar rahat uyuyamadı

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından en büyüğü 4.4 büyüklüğünde olan toplam 120 artçı deprem yaşandı. Geceyi dışarıda ve çadırlarda geçirmek zorunda kalan vatandaşlar artçı sarsıntılar nedeniyle uyuyamadı. Sabah erken saatte yaşanan 3.9 büyüklüğündeki artçı sarsıntı vatandaşları çadırlarından çıkarttı.

VATANDAŞLAR RAHAT UYUYAMADI

Sokağa çıkan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Yaşanan panik ise kameralara yansıdı. Gece boyunca artçı sarsıntılar nedeniyle uyuyamadıklarını söyleyen vatandaşlar ne yapacaklarını bilmediklerini söyledi. Bölgedeki artçı sarsıntılar devam ediyor

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER 

Yeryüzünde her an çok sayıda sarsıntı meydana geliyor. Dünya üzerindeki bir çok deprem hissedilmiyor ama teknoloji sayesinde bunları tespit etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Türkiye'de son depremlerin tamamını takip ediyor ve verilerini kayıt altına alıyor. Bu verilere göre olası deprem durumlarına yönelik önlemler alınabiliyor. Türkiye'de yaşanan depremlerin nerede ve nasıl gerçekleştiğini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz. 

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER

ADIYAMAN/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN