Adıyaman'da okullar ne zamana kadar tatil? Pazartesi ve salı günü okullar tatil olacak mı?

Adıyaman'da okullar ne zamana kadar tatil? Pazartesi ve salı günü okullar tatil olacak mı?

Adıyaman'da okullar ne zamana kadar tatil olacak? Yaşanan depremler sonrası yetkililerin yaptığı açıklamaya göre Adıyaman'da pazartesi ve salı günleri tatil edildiği duyuruldu. Peki Adıyaman'da okul tatili ne zamana kadar sürecek ve öğrenciler hangi okullarda eğitim görecek. Ayrıntılar haberimizde.

Adıyaman'da okullar tatil edildi. Peki, okullar ne zamana kadar tatil edilecek? Pazartesi ve Salı günleri okulların tatil olduğu Adıyaman'da eğitim ne zaman başlayacak? Depremden etkilenene öğrenciler hangi okullarda eğitim görecek? Ayrınıtlar ve son gelişmeler haberimizde.

ADIYAMAN'DA OKULLAR NE ZAMANA KADAR TATİL? 

Geçtiğimiz hafta içerisinde Adıyaman depremlerle sarsılmıştı. Depremlere pek alışık olmayan Adıyaman'da bazı binalar hasar görmüştü. Bugün yapılan açıklamada, Adıyaman Samsat'ta ilk ve Orta dereceli okullar Pazartesi ve Salı günü tatil edildiği duyuruldu. Peki Adıyaman'da okulları ne zamana kadar tatil? Öğrenciler hangi binalarda ve okullarda eğitim görecek?

Pazartesi ve salı günleri tatil edilen Adıyaman'daki okullarda eğitim Çarşamba günü çadır okullarda başlayacak.

ADIYAMAN'DA 5.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM (2 MART 2017)

Adıyaman'da merkez üssü Samsat ilçesi olan 5.8 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem Malatya, Diyarbakır ve Gaziantep'te de hissedildi. Vatandaşlar "Gaziantep'te deprem mi oldu" sorusununu cevabanı aradı. Sarsıntıların ardından bir deprem de Şanlıurfa'da oldu. Samsat ilçesindeki 5,8 şiddetindeki depremin ardından 13 artçı sarsıntı kaydedildi.
Adıyaman'da 5,8 büyüklüğünde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde hissedildi. Diyarbakır, Gaziantep ve Malatya'yı da sallayan deprem paniğe neden oldu. Bazı köylerde evlerin yıkıldığı öğrenildi. Can kaybı olup olmadığıyla ilgili açıklama henüz yapılmadı. 

Gaziantep'te deprem olunca panikleyen bölge halkı bir anda Google'da, Son depremler, deprem son dakika, Gaziantep deprem, kelimelerini arattı. Bu depremle birlikte çevre iller etkilendi. En çok etkilenen il ise Gaziantep oldu.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nde yer alan ilk bilgilere göre deprem yerin 10 km derinliğinde meydana geldi. Kandilli depremin şiddetini 5.8 olarak açıkladı.

Sosyal medya kullanıcılarının mesajlarından depremin doğu ve güneydoğudaki çoğu ilde hissedildiği anlaşıldı.

ADIYAMAN DEPREMİ VE MERSİN'DE SEL FELAKETİ

Deprem tahminleriyle tanınan emekli öğretmen Kadir Sütçü, Adıyaman’da meydana gelen deprem ile Mersin’deki sel felaketinin arasında bağlantı olduğunu iddia etti.

17-03/05/17995d7b-47c6-4746-8303-0927e8293344.jpg

Kadir Sütçü, merkez üssü Samsat olan 5.5 büyüklüğündeki deprem ile Mersin’deki sel felaketi arasında bağlantı olduğunu ileri sürdü. Sütçü, “Adıyaman’daki depremin ardından artçıları devam ediyor. Çanakkale depreminin artçıları da devam ediyor.Depremin olduğu gün saat 12.00 itibariyle Mersin’de hava açık. Saat 15.00 itibariyle batıdan Sütçü Bulutları (deprem bulutları) Mersin üzerine gelmeye başladı. Saat 18.00 itibariyle batıdan gelen Sütçü Bulutları Mersin semasını kapladı. Saat 14.07’de Adıyaman depremi meydana geldi. Sütçü Bulutları Adıyaman depreminin artçılarının devam etmesiyle doğuya hareket etmesi engellendi. Batıdan ve doğudan yapılan basınç ile Sütçü Bulutları Mersin üzerine yağış bırakmaya başladı. Büyük sel felaketini meydana geldi. Adıyaman depremleri Mersin’i sel ile vurdu” dedi.

SAMSAT'TA 3.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM (4 MART 2017)

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) dün 23.51 sularında merkez üssü Samsat olan 3,7 büyüklüğünde deprem oluştuğunu bildirdi.

Depremin 11,18 kilometre derinlikte meydana geldiği kaydedildi.

Adıyaman'da okullar ne zamana kadar tatil olacak? Yaşanan depremler sonrası yetkililerin yaptığı açıklamaya göre Adıyaman'da pazartesi ve salı günleri tatil edildiği duyuruldu. Peki Adıyaman'da okul tatili ne zamana kadar sürecek ve öğrenciler hangi okullarda eğitim görecek. Ayrıntılar haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN