Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Doğubeyazıt’ta yaralıları ziyaret etti

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Doğubeyazıt’ta yaralıları ziyaret etti

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde Gürbulak Gümrük Müdürlüğü’ne ait zırhlı servis aracına düzenlenen roketli saldırının ardından ilçe devlet hastanesinde yaralı personeli ziyaret etti

Bakan Pekcan, bir şehidin olduğu saldırıda 4 personelin de ağır yaralandığını açıkladı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ziyaretinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Maalesef bir şehidimiz var yaralılarımız var. Çok üzgünüz. Türk milletinin başı sağ olsun. Ticaret Bakanlığı olarak biz; ticaretin artırılması, ülkemizin dirliği ve toplumsal refahın artırılması için gece gündüz dünyanın her köşesinde çalışıyoruz. Ticaret Bakanlığı personeline yapılmış bu saldırı ülkemizin refahını nasıl hedef aldıklarının göstergesi. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde geri adım atmadık, atmayacağız. Çok şükür güvenlik güçlerimiz saldırı nereden gelirse gelsin gereken cevabı vermektedirler. Ağır yaralı 4 personelimiz var” diye konuştu.

AĞRI/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN