YÖKDİL’in yapılacağı gün Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü açık olacak

YÖKDİL’in yapılacağı gün Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü açık olacak

Ankara Valiliği, 2020-Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı’na (2020-YÖKDİL/1) katılacak adaylardan nüfus cüzdanını veya T

C. kimlik kartını kaybeden ya da yeniden çıkarmak isteyenler için Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğünün Pazar günü üç saat boyunca açık olacağını duyurdu.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “1 Mart 2020 Pazar günü yapılacak 2020-Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı’na (2020-YÖKDİL/1) katılacak adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ya da yeniden çıkarmak isteyenlere -yanında ’sınava giriş belgesi’ ile bir fotoğraf getirmeleri kaydıyla- yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak geçici kimlik belgesi verilmesi için Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü, 1 Mart 2020 Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacaktır” denildi.

ANKARA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN