Ankara'da okullar tatil mi? Kar bastırdı valilikten açıklama bekleniyor | Son dakika haber

Ankara'da okullar tatil mi? Kar bastırdı valilikten açıklama bekleniyor | Son dakika haber

Ankara'da kar yağışı devam ediyor. Peki Ankara'da 21 Aralık Çarşamba okullar tatil mi? Valilik çarşamba günü tatil açıklaması yaptı mı? Tüm Başkentliler bu sorunun cevabını merak ediyor. Gözler son dakika haberlerinde... Haberimizden Ankara hava durumu ve valiliğin tatil kararıyla ilgili son güncel bilgileri ve tatil olan iller listesini bulabilirsiniz...

Ankara'da valilikten gelcek gelecek son dakika haberine gözler çeverlidi. Çünkü kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Öğrenciler ve veliler Ankara'da yarın yani 21 Aralık çarşamba günü okullar tatil mi sorusunun cevabını merak ediyor. Başkentte yarın da kar yağışı meteoroloji verilerine göre etkili olacak. Yarın okulların tatil edilip edilmediğinin cevabı bu nedenle önemli. Ankara Valiliği'nin kararı ve hava durumu için haberimize gözatabilirsiniz. 

ANKARA’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

Hemen belirtelim. Ankara'da okullar tatil mi sorusunun cevabı henüz belli değil. Çünkü kar tatili kararını alacak olan Ankara Valliği henüz bir açıklama yapmadı. Ancak açıklama yapılır yapılmaz haberin sonundaki linke tıklayarak okullar tatil olacak mı sorusunun cevabıyla birlikte öğrenebilirsiniz. Öğrencilerin son dakika açıklaması için merakla beklediği karar kar tatili mi olacak? Bu sorusunun cevabını da hava durumu verileri aslında az çok verebilir. 

ANKARA HAVA DURUMU 21-22 ARALIK

Peki Ankara'da hava durumu yarın yani 21 Aralık Çarşamba günü nasıl olacak? Ankara da bugün yani salı günü başlayan kar yağışının sabaha kadar etkili bir şekilde sürmesi bekleniyor. 21 Aralık perşembe günü sıcaklıkların -5 dereceye kadar düşecek olması kar tatili bekleyenlerin beklentisini boşa çıkarmayacak gibi. Çünkü bu sıcaklık hem kar yağışının sürmesi hem de buzlanma demek ve Ankara Valiliği bu durumu gözönüne alacaktır. Öyle ki güneşli hava en erken Pazar günü geliyor. Yani Çarşamba, Perşembe yağışlı olması iki günlük bir kar tatili anlamına gelebilir. Bu da Cuma ile birleşince hava sonu tatili ile birlikte 5 günlük tatil demek.  

ANKARA ANLIK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

16-12/21/ekran-resmi-2016-12-20-231352.png

Ankara'nın Pazar gününe kadar olan hava durumu yoğun kar yağışı olarak yukardaki grafikte de görünüyor. Bu durum öğrencilerin kar tatili beklentisini arttırıyor. Bu nedenle Ankara Valiliğinin 21 Aralık Çarşamba için olmasa bile 22 Aralık Perşembe günü okulları tatil etmesi beklenebilir.

ANKARA'DAN KAR MANZARALARI

Ankara’da okullar tatil mi sorusunu sorduran kar yağışı gece saatlerinde başladı. Başkent beyaza büründü. Yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı kısa sürede tüm şehri etkisi altına aldı.

Yağış, Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından önceden tuzlama çalışması yapılan ana arterlerde etkili olmazken, şehrin ara sokakları beyaz örtüye büründü. Yüksek kesimlerde sürücülerin görüş mesafesi kısaldı. Gece saatlerinde etkili olan kar yağışı trafiğe engel olmadı. 


Ankara 21 Aralık okullar tatil mi sorusunun cevabı Çarşamba gününü ilk dakikalarına kadar henüz netleşmedi. Ancak aşağıdaki linki tıklayarak konuyla ilgili son dakika gelişmelerini takip edebilirsiniz. Link sonuçları Karar.com sitesinden Ankara ile ilgili son haberleri getirmektedir. 

SON DAKİKA ANKARA HABERLERİ

HANGİ İLLERDE KAR TATİLİ VAR 

Kar yağışı nedeniyle peş peşe illerden kar tatili haberleri geliyor. Çarşamba gününü ilk dakikalarına kadar 4 ilde okullar tatil edildi.

ÇORUM'DA EĞİTİME KAR ENGELLİ

Çorum’un Osmancık ve Kargı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Osmancık’ta kar yağışı nedeniyle okulların tamamı, Kargı ilçesinde de taşımalı eğitime 21 Aralık 2016 Çarşamba günü bir gün ara verilmiştir” denildi.

BARTIN'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bartın Valiliği Bartın'da, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın 1 gün süreyle tatil edildiğini "Çarşamba günü yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" ifadeleriyle duyurdu.

Bartın'da, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın 1 gün süreyle tatil edildi.

KARABÜK'TE BUGÜN OKULLAR TATİL

Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Karabük’te akşam saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı sonrası il ve ilçe genelinde okulların 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Karabük’te akşam saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı sonrası il ve ilçe genelinde okullara 1 gün süreyle tatil edildi.

KAR TATİLİ OLAN DİĞER İLLER İÇİN TIKLAYINIZ

Ankara'da kar yağışı devam ediyor. Peki Ankara'da 21 Aralık Çarşamba okullar tatil mi? Valilik çarşamba günü tatil açıklaması yaptı mı? Tüm Başkentliler bu sorunun cevabını merak ediyor. Gözler son dakika haberlerinde... Haberimizden Ankara hava durumu ve valiliğin tatil kararıyla ilgili son güncel bilgileri ve tatil olan iller listesini bulabilirsiniz...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN