ANFAŞ SporTurkey 4-8 Eylül’de antrenör ve sporseverleri buluşturuyor

ANFAŞ SporTurkey 4-8 Eylül’de antrenör ve sporseverleri buluşturuyor

Sağlıklı yaşam öncülerini ve sporun profesyonellerini tek çatı altında buluşturacak dev organizasyon ANFAŞ SporTurkey, antrenörler ve tüm sporseverler için kaçırılmayacak etkinlikler sunacak

Daha önce 5 bin 380 ziyaretçiyi, 2 bin 725 sporcuyu, 220 markayı ve 90 katılımcıyı ağırlamış olan ANFAŞ SporTurkey, ikinci kez düzenlenecek olan Spor Ekipmanları, Takviye Ürünleri & Aktiviteleri Fuarı ile sayısız etkinliği, sporseverlerle buluşturmak için gün sayıyor. Fuarda spor ekipmanları ve donanımları, sporcu sağlığı ürünleri, spor giyim ve aksesuarları, beslenme ve gıda takviyeleri, outdoor ve doğa sporları, spor eğitim ve programları, spor merkezleri, sağlık ve fitness kulüpleri gibi sektörlerin tüm firmaları buluşacak.Diğer yandan Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri, 2. SporTurkey ile eş zamanlı olarak 4-8 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Ayrıca 4-5 Eylül’de ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde vücut geliştirme, fitness ve bilek güreşi antrenör vize gelişim semineri ve yeterlilik belgesi toplantısı düzenlenecek.

ANTALYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN