Aziz Yıldırım'ın Molde maçı totemi tutmadı

Aziz Yıldırım'ın Molde maçı totemi tutmadı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Molde'nin 2. golü sonrası yerini değiştirerek totem yapmak istedi ama olmadı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Molde maçında yaptığı totem maçın sonucuna etki etmedi.

Şampiyonlar Ligi umudunu bir başka bahara bırakan Fenerbahçe için Avrupa’da yoluna devam edeceği UEFA Avrupa Ligi büyük önem taşıyordu. Kuralar çekilip gruplar belli olduğunda da Fenerbahçe’yi birçok otorite yeni kurulan yıldızlar topluluğu kadrosuyla favori görüyordu. İşte böylesine bir ortam da SarıLacivertliler dün akşam grubun zayıf halkası olarak görülen Norveç ekibi Molde karşısına çıktı. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Norveç takımı ilk yarıda kazandığı penaltı golüyle öne bile geçmeyi başardı. Nani’nin ilk yarının sonlarına doğru ağları havalandırması ise Fenerbahçe’ye ikinci yarı için umut aşıladı.

Kalkıp içeriye gitti

Tüm tribünler gibi Başkan Aziz Yıldırım da takımdan gol ve goller bekliyordu. Maçı locadan takip eden Yıldırım ikinci yarıyla birlikte hop oturup hop kalkmaya başladı. Ama beklenen gol Fenerbahçe’den değil Molde’den gelince Norveç ekibi 2-1 öne geçti. İşte bu dakikalarda da Başkan çareyi daha önceden olduğu gibi yerini değiştirerek totem yapmakta buldu ve yerinden kalkıp içeriye geçti. Ancak Yıldırım’ın bu uğur denemesi de boşa çıktı ve ilerleyen dakikalarda Molde 3. golü buldu ve Fenerbahçe sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN