Burhaniyeliler araç muayene istasyonu istiyor

Burhaniyeliler araç muayene istasyonu istiyor

Burhaniye ilçesinde, araç muayene istasyonu kurulması için girişim başlatıldı

Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aysel , Meclis Başkanı Hasan Varol ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Sever’ den oluşan heyet Balıkesir’ de TÜVTÜRK yetkileri ile görüştü.

Burhaniye heyeti, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı denetiminde, Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK’ün Balıkesir yetkili temsilcisi olan 2K Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş yetkilisi Rahmi Kula ile görüştü. Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel, “ İlçemizde, artan araç muayene talebine cevap verebilmek amacı ile Gezici araç muayene istasyonlarının ilçemizde hizmet vermeye başlaması için girişimlerde bulunduk. Bu ilçemiz için çok önemli İnşallah, girişimlerimiz sonuç

BALIKESİR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN