Koca Seyit Havalimanı “Doğanın Çizgileri”ne ev sahipliği yapıyor

Koca Seyit Havalimanı “Doğanın Çizgileri”ne ev sahipliği yapıyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’da Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Elman’ın “Doğanın Çizgileri” isimli fotoğraf sergisi Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve Havalimanı Müdürü Taner Ödemiş tarafından açıldı

Bu gün açılan ve 11 Temmuz Perşembe gününe kadar yolcuların ve fotoğraf meraklılarının ilgisine sunulan 24 fotoğraflık “Doğanın Çizgileri” isimli fotoğraf sergisi grafik ögelerin ve soyut fotoğraflardan oluşan ahşap doku ve detayların hakim olduğu farklı bir çalışma olarak dikkatleri çekiyor. İbrahim Elman, “Bugüne kadar 81 kişisel ve ikisi yurtdışında olmak üzere 16 karma fotoğraf sergisinde yer aldım. FSK, ZEYFOD, BASAF, BEAFSAD ve Ahlat Fotoğraf derneklerinin aktif üyesiyim. Türkiye ve Dünyayı gezerek fotoğraf çekmeyi seviyorum. Biyolojik yaşımın ilerlemesine rağmen 40’lı yaşların ruhuyla yaşamımı sürdürüyorum. Fotoğrafa olan tutkum nedeniyle ömür boyu fotoğraf çekmeyi istiyorum” dedi. Açılışa katılan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan “Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Elman’ın deklanşöründen derlenen "Doğanın Çizgileri" isimli fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Perşembe gününe kadar Edremit Koca Seyit Havalimanında açık olacak sergiyi tüm vatandaşlarımızın ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum.”dedi. Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Elman’ın sergisinin açılışında fotoğraf severler ve fotoğraf sanatçısı arkadaşları yalnız bırakmadı.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN