Kaymakam Özadalı güvenlik güçlerinin bayramını kutladı

Kaymakam Özadalı güvenlik güçlerinin bayramını kutladı

Batman’ın Sason ilçesinde Kurban Bayramını görev başında karşılayan asker ve güvenlik korucularını ziyaret eden İlçe Kaymakamı Abdullah Özadalı, güvenlik güçlerinin Kurban Bayramını kutladı

Kurban Bayramı nedeni ile ziyaretler düzenleyen Kaymakam Özadalı ve beraberindeki heyet, ilk önce İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Tabur Komutanlığına ziyarette bulunarak polis memurları ile askerlerin bayramını kutladı. Daha sonra görev başında bulunan güvenlik korucuları ile askerleri görev yerlerinde ziyaret eden heyet, güvenlik güçleri ile tek tek tokalaşarak bayramlaştı.Güvenli bir ortamda bayram idrak etmelerini güvenlik güçlerine borçlu olduklarını kaydeden Kaymakam Özadalı, “Bayramlarımızın hüzne dönüşmemesi için görev yaptığınız yerlerde rehavete girmeden özveriyle görevinizi her türlü şartlarda yerine getirdiğinizi görmek bizlere güven veriyor. Sizler memleketimizin en kritik yerlerinde ve en zor zamanlarında bayram seyran demeden görevlerinizi özverili bir şekilde yerine getiriyorsunuz. Bizler sizlere minnettarız. Hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum, Allah’a emanet olun” dedi.

BATMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN