Besilik sığır ithalatı başvuruları durduruldu

Besilik sığır ithalatı başvuruları durduruldu

Besilik sığır ithalatı başvuruları durduruldu. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın duyurusunda, söz konusu talimat ve teknik şartnamede düzenleme çalışmaları yapılacağından bugünden itibaren başvuru kabul edilmeyeceği belirtildi.

Besilik sığır ithalatı uygulama talimatı ve teknik şartnamesinde düzenleme çalışmaları yapılması planlandığı için bugünden itibaren ithalat başvurusu kabul edilmeyeceği açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, ülkede hayvancılığın sürdürülebilirliği ile arz ve talebin dengelenmesi amacıyla yıl içerisinde, bir program dahilinde, talimat ve şartnameye uygun olarak besilik sığır ithalatı yapıldığı ifade edildi.

Duyuruda, söz konusu talimat ve teknik şartnamede düzenleme çalışmaları yapılacağından bugünden itibaren başvuru kabul edilmeyeceği kaydedildi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN