Şehitler için mevlit

Şehitler için mevlit

Bursa’nın İnegöl Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından İdlib’te yapılan hain saldırılar sonucu şehit olan askerlerimiz için mevlid-i şerif okutuldu

Ülkemizin sınırlarını korumak için Suriye’de bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerimize karşı geçen hafta yapılan hain saldırılar sonrası bütün Türkiye tek yürek oldu. İnegöl Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle şehitler için mevlid-i şerif okundu. İshakpaşa Camiinde okunan mevlitte, şehitler için dualar edildi. Gazilere âcil şifâlar dilenirken, ordumuzun muzaffer olması için eller semâya açıldı.Mevlide Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Zengin, siyasî parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Mevlid-i şerif sonrası ikramlarda bulunuldu. Belediye Başkanı Alper Taban, Türk milletinin ölümden korkmadığına vurgu yaparak “Bizler öyle bir toplumuz ki, hem Müslümanız, hem Türk’üz. Bu milletin ortak özelliği bence şudur; ölmeden ölümü tadan insanlardır. Dolayısıyla ölüm bizim için bir son değil, her zaman bir başlangıçtır. Bizi bununla imtihan edemeyeceklerini bütün dünyanın bilmesi lâzım. Dolayısıyla hiçbir zaman şehitler tepesi de boş kalmayacaktır. Bunu da buradan ifade edeyim” diye konuştu.

BURSA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN