Çanakkale'de askerleri taşıyan otobüs devrildi: 7 yaralı

Çanakkale'de askerleri taşıyan otobüs devrildi: 7 yaralı

Bursa Jandarma Komutanlığı'ndan giderek Çanakkale'de düzenlenen anma törenine katılan askerleri taşıyan otobüs devrildi. Kazada yaralanan 7 askerden 2'si hastaneye kaldırıldı, 5'i ayakta tedavi edildi.

Çanakkale Kara Savaşlarına katılan ve tamamı şehit olan Bursa Seyyar Jandarma Taburu askerlerini anmak için Eceabat ilçesindeki Kireçtepe Şehitliği'nde düzenlenen törene katılan Bursa Jandarma Komutanlığında görevli askerler, törenin ardından Bursa'ya dönüşe geçti.

Askerleri taşıyan ve sürücüsünün ismi açıklanmayan otobüs, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinin Gürecialtı mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle şarampole devrilip yan yattı.

19-04/28/f5cbdff741c06c2438ff6f8b243d04a9-1556466473.jpg

Kazada yedi asker hafif yaralandı.

Askerlerden ikisi tedbir amaçlı olarak Lapseki Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, beşi olay yerinde ayakta tedavi edildi.

ÇANAKKALE/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN