Çeşmeden çorba akacak

Çeşmeden çorba akacak

On bir ayın sultanı Ramazan ayında İstanbul'un Esenler ve Beşiktaş ilçelerinde çeşmelerden çorba akacak. İftar zamanı evlerine yetişemeyen vatandaşlar çorba ile iftarını açabilecek.

[Karar]

Esenler ve Beşiktaş'da bu ramazan ayında çeşmelerden akan çorba ile vatandaşlar iftarını açabilecek.

Esenler'de 3 farklı yerde

Esenler Belediyesi tarafından, sabah erken saatlerde işe giden vatandaşlar düşünülerek hazırlanan Esenler Çorba Çeşmeleri, Ramazan ayında İftar Çorba Çeşmeleri olarak hizmet veriyor. İnsan sirkülâsyonunun yoğun yaşandığı 2’si metro istasyonu çıkışında olmak üzere 3 ayrı Çorba Çeşmesi, iş çıkışı iftara yetişemeyen vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Evlerine geç kalan binlerce Esenlerli, Çorba Çeşmesi’nden akan çorbayla iftarını açarak yoluna devam ediyor.

Beşiktaş'da birçok bölgede hizmette

Beşiktaş Belediyesi, bu yılda vatandaşları düşündü.  Zincirlikuyu Metrobüs çıkışı, Levent Metro çıkışı ve Barbaros Meydanı ve daha birçok ana yol ve caddeye yerleştirilecek olan çorba çeşmeleri ile evlerine yetişemeyen vatandaşlara kolaylık sağlanacak.  Çorba çeşmeleri iftar boyunca hizmette olacak, tüm vatandaşlar hizmetten yararlanabilecek. Çeşmelerin başındaki görevliler güler yüzü ile vatandaşları bekliyor olacak..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN