CHP'li Belediye'den şehit haberine rağmen eğlenceye devam

CHP'li Belediye'den şehit haberine rağmen eğlenceye devam

Kırklareli'ne bağlı Pınarhisar İlçesi'nin CHP'li Belediyesi, dün gece tüm Türkiye'yi yasa boğan şehit haberlerine aldırmadı. Belediye Hande Yener konserinde bayrak dağıtıp eğlenceye devam dedi.

Kırklareli'nin Belediyesi Pınarhisar İlçesi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kültür Sanat ve Gençlik Festivali'nde dün gece şarkıcı Hande Yener sahne aldı. CHP'li Belediye'nin organize ettiği festival kapsamında verilen konserde halka şehitler için bayrak dağıtıldı. Ancak eğlence iptal edilmedi. 

15-09/07/hande-yener-pinarhisarda-costurdu-_6362_dhaphoto4.jpg

Pınarhisar Belediyesi'nin düzenlediği festivalin son gecesinde sahneye mini elbisesiyle çıkan Hande Yener, hayranlarını şarkı ve danslarıyla coşturdu. Özellikle genç hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konserde Hande Yener, sevilen şarkılarını seslendirdi.

15-09/07/hande-yener-pinarhisarda-costurdu-_6362_dhaphoto9.jpg

CHP'li başkan plaket verdi

Şarkılarından bazılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Hande Yener'e konser arasında Pınarhisar Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Cingöz tarafından plaket verildi. Başkan Cingöz, "Aylarca süren bir çalışmanın ürünü sonunda ortaya çıkıyor. Yoğun bir tempo ile çalışmak gerekiyor. Bu akşamki coşkuyu gördükten sonra bütün yorgunluğumu unuttum. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. Hande Yener, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

15-09/07/hande-yener-pinarhisarda-costurdu-_6362_dhaphoto3.jpgCHP'li Belediye Başkanı, Hande Yener'e plaket vermeyi ihmal etmedi. FOTOĞRAFLAR: DHA

Türk bayrağı dağıttılar

Öte yandan Hande Yener'in sahne performansı öncesi, Hakkari'nin Dağlıca İlçesi'nde yaşanan terör saldırısı nedeniyle vatandaşlara zabıta tarafından ücretsiz Türk bayrağı dağıtıldı. Vatandaşlar konser boyunca bayrakları elinden bırakmadı.

KIRKLARELİ/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN