Çiftlik Bank'ın firarilerinden üyelere mesaj: İfşa seanslarımız başlayacak

Çiftlik Bank'ın firarilerinden üyelere mesaj: İfşa seanslarımız başlayacak

Çiftlik Bank’ın tutuklu genel müdürü Savaş Yıkılmaz’ın ifadelerinin ardından Çiftlik Bank’ın firari yöneticileri, sadece üyelerin kullandığı uygulama üzerinden üyelere mesaj attı. Mesajlarda Savaş Yıkılmaz yalan söylemek ve sistemden ‘hırsızlık’ yapmakla suçlandı.

Çiftlik Bank soruşturmasına ilişkin detaylar gündemdeki sıcaklığını korurken dün yeni bir gelişme daha yaşandı. Milliyet.com.tr'den Musa Kesler'in haberine göre, Çiftlik Bank’ın firari yöneticileri, sadece üyelerin kullandığı ve artık Google Play’den kaldırılan ‘Çiftlik Bank’ uygulaması üzerinden bütün üyelere, tutuklu genel müdür Savaş Yılmaz’ın ifadelerine karşı mesajlar attı.

Tehdit ve suçlamalarla dolu mesajların içerikleri şöyle:

“Savaş Yıkılmaz ifadesinde istifa ettiğini söylemiştir. Bu tamamen yalandır. Kendisinin 8 adet bayisi olduğu ve sistemde yönetici yetkisi bulunduğu zaman onlarca yatırımsız hesaba ‘altın değişimi’ yapmak suretiyle (hesap başı mininum 280 bin lira çekim yaparak) şirketten para çaldığı, hatta şirketin finansal bilgilerini bir bayi ile paylaştığı tespit edilmiş, bunun neticesinde işine son verilmiştir”

18-03/28/2.Jpeg

MİLYONLUK ARABALARI NASIL ALDI?

“(İfadesinde) 700 bin lira prim aldığını açıklayan yönetim kurulu başkanının toplamı milyonlarca lira tutan arabalarını güvenlikçi maaşıyla nasıl aldığı hâlâ merak konusu”

18-03/28/3.Jpeg

'İFŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

“Şuanda sadece dışardan sisteme illegal bir şekilde müdahale ederek para çalanları ifşa ediyoruz. Savaş Yıkılmaz ve türevleri gibi büyük hırsızların isimlerini ve yaptıklarını ifşa etme seanslarımız yakında başlayacaktır”

18-03/28/4.Jpeg

18-03/28/5.Jpeg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN