Denizli’de şehitlere saygı yürüyüşü

Denizli’de şehitlere saygı yürüyüşü

İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik yapılan hain saldırıda 34 askerin şehit olmasının ardından Denizli’de şehitlere saygı ve hain saldırılara tepki yürüyüşü yapıldı

Türkiye’nin birçok kentinde şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi. Denizli’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplanan sivil toplum kuruşları, Ülkü Ocakları ve birçok vatandaş katıldı. Kent merkezinden Türk bayrakları açarak başlayan yürüyüş, Lise Caddesi’nden devam ederek Tümgeneral İlhan Özcan Kışlası önüne kadar devam etti. Vatandaşlar, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ şeklinde sloganlar atarak hain saldırıya tepki gösterdi. Yürüyüş aynı istikametten geriye dönerek 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nın da son buldu.Grup üyeleri bir süre daha slogan attıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

DENİZLİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN