İdbil’de şehit düşen kahramanlar için konserler iptal edildi

İdbil’de şehit düşen kahramanlar için konserler iptal edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 ve 8 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan konserler İdlib’de devam eden Bahar Kalkanı operasyonunda şehit düşen Mehmetçikler nedeniyle iptal edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi düzenleyeceği konserleri İdlib’de devam eden Bahar Kalkanı operasyonunda şehit düşen kahraman Türk askerleri nedeniyle iptal etti. Bu kapsamda 06 Mart 2020 Cuma günü saat 20.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleştirilmesi planlanan "Türk Sanat Müziği Korosu Konseri" ile 08 Mart 2020 Pazar günü saat 20.30’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleştirilmesi planlanan "Ahmet Selçuk İlkan Konseri"nin iptal edildiği belirtildi.

DENİZLİ/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN