Öğrenciler okul kantininde ‘askıda simit’ uygulaması başlattı

Öğrenciler okul kantininde ‘askıda simit’ uygulaması başlattı

Denizli’nin Çivril ilçesinde lise öğrencileri öğrenim gördükleri okulda maddi durumları iyi olmayan okul arkadaşları için askıda simit uygulaması başlattı

Çivril Kerimen Kamer Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri okul kantininde askıda simit ile ihtiyacı olan arkadaşları için harekete geçti.Okulda eğitim gören 11. sınıf bilişim teknolojileri alanı öğrencileri satın aldıkları simitleri "Parası Ödenmiştir" diyerek isteyen öğrencilere ikram ediyor. Öğrenciler aralarında topladıkları para ile aldıkları simitleri okul kantininin tezgahına bırakarak isteyen arkadaşlarının almalarını sağlıyor.Okul kantininde astıkları afiş ile ihtiyacı olan arkadaşlarına destek olan öğrenciler yaptıkları uygulama ile okul öğretmenleri ve idarecilerinin takdirini topladı.

DENİZLİ/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN