Diego Ribas'a ne oldu? Ayağı neden kırıldı?

Diego Ribas'a ne oldu? Ayağı neden kırıldı?

Diego Ribas'a ne oldu? Son durumu nedir? Daha önce Fenerbahçe forması giyen Diego Ribas'ın, Flemengo forması giydiği Emelec maçında ayağı kırıldı. 34 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Ribas sahayı sedyeyle terk etti.

Eski Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas, dün oynanan Emelec mücadelesinde ayağını kırdı. Rakibiyle girdiği mücadelede ayağı kırılan Ribas'ın kariyerine devam etmesinin oldukça zor olduğu söylendi.

FENERBAHÇE'DEN 2016 YILINDA AYRILDI

Diego Ribas 2016 yılında Fenerbahçe'den ayrılmıştı. Sonrasında Flamengo'nun formasını giyen Ribas, kariyerinde Porto, Atletico Madrid, Juventus ve Werder Bremen gibi takımlarda oynamıştı.

Çıktığı 34 karşılaşmada 4 gol atan Ribas, Brezilya Milli Takımı'nın da bir dönem en iyi orta saha oyuncularından biriydi. Diego, Flamengo formasıyla bu sezon 16 resmi maça çıktı, 1 gol, 1 asist yaptı.

19-07/26/diego-ribas-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN