ABD'li milyarder Soros'a suikat girişimi

ABD'li milyarder Soros'a suikat girişimi

ABD'li milyarder yatırımcı George Soros'un evinin posta kutusunda bomba özelliği bulunan patlayıcı cihaz bulundu.

NEW YORK/KARAR

2018'de Forbes dergisi tarafından dünyanın 60. en zengin kişisi seçilen ve kurduğu vakıf aracılığıyla liberal (sol) görüş ve faaliyetlere desteğiyle öne çıkan iş adamı Soros'un New York kentinin kuzeyindeki Westchester County'ye bağlı Bedford kasabasındaki evinin yakınında, posta kutusu içinde patlayıcı özelliği olan bir cihaz bulundu.

Soros'un evde bulunmadığı sırada, patlayıcıyı posta kutusunda bulan rezidans yetkilisinin polisi aramasının ardından, yerel polis ile birlikte Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Alkol, Tütün, Ateşli Silahlar ve Patlayıcılar Bürosu'ndan ekipler olay yerine geldi. Daha sonra bomba imha ekibi patlayıcı cihazı patlatarak imha ederken, FBI olayla ilgili soruşturma başlattı.

ABD Başkanlık seçimlerinde Demokrat Partili adaylar eski Başkan Barack Obama ve Başkan adayı Hillary Clinton gibi isimlerin destekçisi olan Soros, kazancının büyük bir bölümünü yatırım bankacılığından sağladı.

Soros, ABD'de aşırı sağcıların her fırsatta suçladığı günah keçisi olarak gördüğü isimlerin başında geliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN