Almanya'da piyango kazanan Türk gündem olmuştu! Paralar suyunu çekti: 10 milyon euro ile bakın ne yapmış?

Almanya'da piyango kazanan Türk gündem olmuştu! Paralar suyunu çekti: 10 milyon euro ile bakın ne yapmış?

Almanya'da piyangoyu kazanan Türk gündem olmuştu! O paralar suyunu çekti! Kazandığı 10 milyon euro ile bakın ne yapmış...

Almanya'nın Dortmund şehrinde işçi olarak çalışan ve "Çiko" lakabıyla tanınan Türk asıllı Kürşat Yıldırım, Almanya'da büyük bir piyangoyu kazanarak bir gecede milyoner olmuştu. Ancak, iddialara göre, Yıldırım'ın bu büyük serveti lüks araba ve kıyafet alımlarıyla harcayarak bankadaki parasını tükettiği öne sürüldü.

"PARAM NEREDEYSE BİTMEK ÜZERE AMA..."

piyango-almanya-turk.webp

Alman medyasına konuşan Yıldırım, "Bankada 8 milyonum yok. Param neredeyse bitmek üzere ama yatırım yaptım. Şehrin kuzey kesiminde şu anda altı evin sahibiyim, bir tanesi de yakında gelecek. Örneğin saatler ve arabalar hala değerlerini koruyor.Herkesin param için endişelenmesi komik. Ama bunun için bir neden yok arkadaşlar. Yakın zamanda tekrar vinç operatörü olarak çalışmak zorunda kalmayacağım" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN