Beyaz Saray'ın güvenlik bariyerlerine çarpan aracın sürücüsü öldü

Beyaz Saray'ın güvenlik bariyerlerine çarpan aracın sürücüsü öldü

ABD'de hızla ilerleyen bir aracın Beyaz Saray yerleşkesinin güvenlik bariyerlerine çarptığı bildirildi. ABD Gizli Servisinden yapılan yazılı açıklamada, bariyerlerine çarpan aracın sürücüsü hayatını kaybettiği ve kimliğinin henüz belirlenemediği bildirildi.

ABD'nin Washington eyaletinde yerel saatle 22.30'da, hızla ilerleyen bir aracın Beyaz Saray yerleşkesinin güvenlik bariyerlerine çarptığı bildirildi.

ABD Gizli Servisinden yapılan yazılı açıklamada, kazanın ardından araçta ölü bulunan sürücünün kimliğinin henüz belirlenemediği ve uygulanan güvenlik protokolleri doğrultusunda Beyaz Saray'a yönelik tehdit tespit edilmediği belirtildi.

Açıklamada, olay "sadece trafik kazası" olarak nitelendirilerek, soruşturmanın polis tarafından yürütüleceği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN