Facebook'ta pazarlık: 15 bin beğeni alırsam teslim olurum

Facebook'ta pazarlık: 15 bin beğeni alırsam teslim olurum

ABD'de yedi ayrı tutuklama emri bulunan bir kaçak, polisin Facebook’a koyduğu ‘aranıyor‘ ilanının 15 bin kez beğenilmesi halinde teslim olacağını söyledi.

ABD’nin Connecticut eyaletinde hakkında yedi ayrı tutuklama emri bulunan bir kaçak, polisle teslim olması karşılığında Facebook üzerinden ‘beğeni’ anlaşması yaptı.

15 BİN BEĞENİ ŞARTI

BBC Türkçe’nin haberine göre, polisin Facebook’a koyduğu ‘aranıyor‘ ilanının 15 bin kez beğenilmesi halinde New York’ta olduğu tahmin edilen 29 yaşındaki Jose Simms teslim olacağını söyledi.

Huzuru bozmaktan, bir çocuğu yaralanma riskine sokmaya kadar hakkında birçok suçlama bulunan Simms’in başlangıçta 20 bin ‘beğeni‘ talep ettiği ancak polisle pazarlık sonucu bu sayıyı 15 bin’e düşürmeyi kabul ettiği belirtildi.

19-05/23/abd-kacak.jpg

Guardian’ın haberine göre de Associated Press’in Facebook üzerinden iletişime geçtiği Simms teklifinde ciddi olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Bana yöneltilen suçlamaların tümü ev içi sorunlardan kaynaklanıyor. Ve artık kaçmaktan yoruldum. Her beş saniyede bir başınızı arkaya çevirmek çok stresli.”

Ancak Torrington Emniyet Müdürlüğü, paylaşımın 20 bin ‘beğeni‘ almasına rağmen Simms’in henüz teslim olmadığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN