Game Of Thrones yıldızı Ian Gelder hayatını kaybetti

Game Of Thrones yıldızı Ian Gelder hayatını kaybetti

Game Of Thrones'un sevilen karakterlerinden biri olan Kevan Lannister rolüyle tanınan İngiliz aktör Ian Gelder, 74 yaşında hayatını kaybetti. Gelder'in eşi Ben Daniels, Gelder'in Aralık ayında safra kanalı kanseri teşhisi konulduğunu ve kısa bir süre sonra da vefat ettiğini belirtti.

Game Of Thrones'da Kevan Lannister rolüyle tanınan İngiliz aktör Ian Gelder, 74 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberini Gelder'in eşi Ben Daniels, Instagram hesabından paylaştı.

Daniels'ın paylaştığı gönderide Gelder'in Aralık ayında safra kanalı kanseri teşhisi konulduğu ve kısa bir süre sonra da vefat ettiği belirtildi. Gelder'in ölümü, Game Of Thrones hayranları ve sanat camiası tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.

Daniels, paylaşımında şunları dile getirdi:

"Ona bakabilmek için her şeyi bırakmıştım ama ikimiz de her şeyin bu kadar hızlı olacağını bilemedik. Hayattaki en nazik, en cömert ruhlu ve sevgi dolu insandı. 30 yılı aşkın süredir bu hayatta ortaktık. Birlikte olmasaydık bile her gün birbirimizle konuşurduk. Harika bir aktördü ve onunla çalışan herkes onun kalbinden ve ışığından etkilendi. O olmadan ne yapacağımı bilmiyorum. Korkunç hastalığıyla büyük bir cesaretle, kendine acımadan başa çıktı. Durmadan."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN