İran'ın füze hazırlığı görüntüleri ABD'yi harekete geçirdi

İran'ın füze hazırlığı görüntüleri ABD'yi harekete geçirdi

ABD'nin Orta Doğu'da alarm durumuna geçme nedeninin İran'ın füzelerle hazırlık yaptığına ilişkin uydu görüntüleri olduğu iddia edildi.

New York Times'ın yaptığı haberde, ABD ile İran arasında gerilimin tırmanmasının ve ABD'nin İran'ı bir 'tehdit' olarak görmesinin nedeninin, ateşlenmeye hazır füzelerin İran tarafından küçük botlara yüklendiği uydu görüntüleri olduğunu duyurdu. İsimleri açıklanmayan üç yetkilinin konuştuğu iddia edilen haberde, Donald Trump'ı alarma geçiren görüntülerin uydu tarafından çekildiği belirtildi.

UYDU GÖRÜNTÜLERİ VAR

Haberde, istihbarattan alınan görüntüler incelendiğinde, Donald Trump yönetimi, Beyaz Saray, Pentagon ve CIA'nin alarma geçtiği belirtilirken, uydu fotoğraflarının, "İran, ABD'ye saldırmak için hazırlanıyor" şeklinde yorumlandığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN