İsrail askerleri Filistinli çocukları kafese kapattı

İsrail askerleri Filistinli çocukları kafese kapattı

İsrail askerleri, Trump'ın Kudüs kararından sonra Filistin'de başlatılan gösterilerde çocukları gözaltına almaya başladı. Çocukları toplayan İsrail askerlerinin hepsini bir kafese kilitlediği skandal görüntüler ise vicdanları sızlattı.

İsrail askerleri, Trump'ın Kudüs kararından sonra Filistin'de başlatılan gösterilerde çocukları gözaltına almaya başladı.

İsrail askerlerinin Filistin'de çocuklara şiddeti devam ediyor... Kudüs için başlayan protestolara gerçek mermi ve gaz bombalarıyla karşılık veren İsrail askerleri, küçük çocukları darp ederek gözaltına aldı.

ÇOCUKLARI KAFESE KİLİTLEDİLER

Filistinli çocukları toplayan İsrail askerleri, hepsini bir kafese kilitledi. İsrail ordusu, küçük çocukların kafese kilitlenmesini görüntüleyen basın çalışanlarının önünü de kestiler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN