Rusya Devlet Başkanı Putin, Trump ile görüştü

Rusya Devlet Başkanı Putin, Trump ile görüştü

Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD Başkanı Trump ile görüştü. İki lider ABD, Rusya ve Çin'in mutabık kalacağı olası bir nükleer anlaşma ile Venezuela ve Kuzey Kore konusunu ele aldı.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, 1 saatten uzun süren görüşmede Venezuela, ABD-Rusya-Çin arasında olası nükleer anlaşma, Ukrayna ve Kuzey Kore konularının ele alındığı belirtildi.

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders Trump'ın Putin'e Venezuela'nın barışçıl bir devir teslime ihtiyacı olduğunu söylediğini aktardı.

Görüşmede ayrıca Rusya'nın Trump'ın başkan seçildiği 2016'daki seçime müdahalesi ve Trump ve kampanya ekibinin Ruslarla işbirliği iddialarının incelendiği Rusya soruşturması da gündeme geldi.

Özel Savcı Robert Mueller'ın raporu ve soruşturmanın sona ermesi ile ilgili neler konuşulduğuna ilişkin ayrıntı verilmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN