Rusya'dan Suriye Anayasa Komitesi açıklaması: Son adımı atmak üzereyiz

Rusya'dan Suriye Anayasa Komitesi açıklaması: Son adımı atmak üzereyiz

Rusya'dan, Suriye Anayasa Komitesi'nin kurulmasıyla ilgili çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu açıklaması geldi: Çalışmalar tamamlanmak üzere, komitenin kurulması için son adımı atmak üzereyiz.

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, başkent Moskova'da, gazetecilere, Suriye krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Suriye Anayasa Komitesi'nin oluşturulmasıyla ilgili Peskov,"Çalışmalar tamamlanmak üzere, komitenin kurulması için son adımı atmak üzereyiz." dedi.

Peskov, Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi'nin Türkiye'de yapılması için hazırlıklara devam edildiği bilgisini verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna'nın doğusundaki krizin çözülmesi konusunda diyaloğa açık olduğuna dikkati çeken Peskov, "İki ülke liderlerinin görüşmeleri olumlu olarak değerlendirilebilir. Putin için görüşmeler esnasında varılan anlaşmaların hayata geçirilmesi önemli." değerlendirmesini yaptı.

MOSKOVA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN