Son dakika! Azez’de roket saldırısı: 2 ölü, 7 yaralı

Son dakika! Azez’de roket saldırısı: 2 ölü, 7 yaralı

Azez'de Afrin'deki terör örgütü PKK/YPG mevzilerinden roketli saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu bir anne ve çocuk hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Yaralılardan biri tedavi amaçlı Türkiye'ye getirildi.

Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütü PKK/YPG mevzilerinden, Kilis'in karşısındaki Özgür Suriye Ordusu kontrolündeki Azez ilçe merkezine öğleden sonra iki ayrı roket düşmüştü. Saldırı sonucu bir anne ve çocuk hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

18-02/05/ara.jpg

Yaralı çocuklar Azez’deki hastaneye kaldırıldı. Roketler ile Azez’de kapalı pazar yeri, otogar gibi kalabalık noktaların hedef alınması dikkat çekiyor.

Bu arada Kilis’in iki köyünde açık araziye gece yarısı 3 roket düştüğü öğrenildi. 

YARALANAN 1 KİŞİ TÜRKİYE’YE GETİRİLDİ

Azez’e öğleden sonra düşen 2 ayrı roket nedeniyle yaralananlardan durumu ağır olan bir kişi tedavi için Kilis’in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer yaralıların Azez’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN