Trump’ın davası sürerken kendini yakmıştı: ABD’li Max Azzarello öldü

Trump’ın davası sürerken kendini yakmıştı: ABD’li Max Azzarello öldü

ABD’nin eski lideri ve önümüzdeki seçimlerde aday olmak için yarışan Trump’ın davası sürerken mahkeme binasının önünde kendini ateşe veren Max Azzarello’nun yaşamını yitirdiği bildirildi.

ABD’nin New York kentinde eski ABD Başkanı Donald Trump’ın davası sürerken mahkeme binasının önünde kendini ateşe veren Max Azzarello’nun öldüğü açıklandı.

Komplo teorileri konusunda sosyal medyadan paylaşımlar yaptığı belirtilen 37 yaşındaki Max Azzarello, dün Trump’ın davası sırasında mahkeme önünde kendini ateşe vermiş ve kritik bir durumda Cornell Yanık Tedavisi Merkezi’ne kaldırılmıştı.

2024/04/19/9089011.jpg

Yerel medya, polise dayandırdığı haberinde Azzarello’nun bu sabah erken saatlerde hayatını kaybettiğini duyurdu. Azzarello’nun olay öncesinde elinde pankartlarla kentte gezdiği ve daha sonra mahkeme önüne gelerek komplo teorileri içeren broşürleri havaya fırlattığı kaydedildi.

DAVAYA DEVAM EDİLMİŞTİ

Olay sırasında eski Başkan Donald Trump'ın New York’ta başlayan davasında jüri seçimleri yapılıyordu ve yetkililer, Azzarello’nun kendisini ateşe vermesinin mahkeme güvenliğini ihlal etmediğini belirterek davaya devam edildiğini açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN