Trump'tan göçmenlere: Kendinizi çok rahat sanmayın

Trump'tan göçmenlere: Kendinizi çok rahat sanmayın

ABD Başkanı Trump, göçmen düzenlemesinin ardından Twitter hesabından "Lütfen kendinizi çok rahat sanmayın, yakında ayrılacaksınız" açıklaması yaptı.

ABD Başkanı Donald Trump, yeni göçmen düzenlemesinin ardından Twitter hesabından göçmenlere yönelik bir mesaj paylaştı. Trump, göçmenlere "Lütfen kendinizi çok rahat sanmayın, yakında ayrılacaksınız" dedi.

Trump "Yasadışı olarak ABD'ye gelen tüm insanlar, daha sonraki bir tarihte, güvenlik kuvvetlerimiz tarafından ve yasalar değiştikçe ülkemizden çıkarılacaktır. Lütfen kendinizi çok rahat sanmayın, yakında ayrılacaksınız" ifadelerini kullandı.

Sınır devriyesinin ülkenin güney sınırında rekor sayıda insanı tuttuğunu da söyleyen Trump "Birçoğu kötü olan bu insanlar tutuklandı ve evlerine gönderilecek. Demokratlar, için iyi bir şans, ülkemize seçimden önce çok ihtiyaç duyulan bir göçmenlik yasası kazandıracak mı?" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN