Türk Kızılayı, Prizren'de 500 yetime iftar yemeği verdi

Türk Kızılayı, Prizren'de 500 yetime iftar yemeği verdi

Türk Kızılayı, ‘İslam Dünyası Yetimler Günü’nde Prizren'de ihtiyaç sahibi aileler ve yetimler için iftar verdi.


Türk Kızılayı'nın desteğiyle Kosova Kızılhaçı tarafından daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi 1000 aileye Ramazan ayı münasebetiyle gıda pakedi yardımında bulunuldu.  "Hilal Olsun Türkiye" sloganıyla yola çıkan Türk Kızılay ve Kosova Kızılhaçı iş birliğinde gerçekleşen dağıtıma, Türk Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tutkun, Türkiye Cumhuriyeti Prizren Başkonsolosu Eylem Altunya ile Kosova Kızılhaçı ve Türkiye'den bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Türk Kızılayın gıda yardım paketlerini alan ihtiyaç sahibi vatandaşlar desteklerinden dolayı Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Kızılayı'na teşekkür ettiler.

PRİZREN'DE 500 YETİME İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Türk Kızılay tarafından 2014 yılından bu yana her yıl Ramazan ayının 15. gününde kutlanan ''İslam Dünyası Yetimler Günü''nde Kosova'nın güney bölgesindeki Prizren'de ihtiyaç sahibi aileler ve yetimler için iftar verdi. DHA'ya konuşan Türk Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tutkun, Türk Kızılayı'nın dünyanın birçok bölgesindeki Müslümanlara Ramazan ayı münasebetiyle gıda pakedi yardımında bulunduğunu ve dünyanın birçok bölgesinde ‘İslam Dünyası Yetimler Günü’ dolayısıyla iftar yemeği verdiğini söyledi.





Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN