Assassin’s Creed soundtrack’leri plak ve CD olarak geliyor

Assassin’s Creed soundtrack’leri 
 plak ve CD olarak geliyor

Tanınmış video oyunu serisi Assassin’s Creed için CD ve plak platformlarında sunulacak bir sountrack albüm çalışmasının yürütüldüğü açıklandı. İşte detaylar.

Belki de oyun dünyasının en tartışmalı serilerinden biri Assassin’s Creed. İlk oyunları ile ilginç bir fenomen üst oyun olarak öne çıkmayı başaran, ünlü oyun geliştiricisi Ubisoft imzalı serinin 2014 yılındaki versiyonun büyük tepki ile karşılaştığı görüldü.

2015 yılında ise Assassin’s Creed: Victory ile kötü gidişatın değiştirilmesi bekleniyor. Oyun severler Victory çıkış tarihi (23 Ekim 2015) için sabırsızlıkla beklerken 2016 yılında oyun serisinin soundtrack’lerinin de CD ve plak üzerinden servis edileceği açıklandı.

Bu beklenmedik gelişme, plak koleksiyoncuları için olduğu kadar Assassin’s Creed serisi tutkunları için de ilginç bir deneyim anlamı taşıyor. Soundrack’lerin oyundaki seçme şarkılaran oluşacağı bildirilirken CD ve plakların 2016 yılında satışa hazır olacağı da bildirildi. Müzik severler için ilginç bir deneyim olacağı aşikar.

15-09/10/ekran_resmi_2015-09-09_16_04_05.jpg

Öte yandan Assassin’s Creed, plak halinde müzikleri sunulacak ilk oyun olmayacak. Daha önce de Rockstar Games’in ikonik Grand Theft Auto’su ile Journey gibi popüler oyunlar için plaklar çıkmıştı. Satış fiyatları henüz açıklanmazken yanıtı merak edilen bir diğer soru ise Assassin’s Creed müziklerinin ne düzeyde ilgi göreceğiz.

Oyun dünyasına ilişkin gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN