Bak Demirtaş! Söyle şu sizin katillere...

Bak Demirtaş! Söyle şu sizin katillere...

Terör örgütü PKK Dağlıca'da 16 askerimizi şehit etti. Bir kez daha ocaklara ateş düştü. Karar.com Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan, devletin sabrını taşıracak hain saldırıyı yorumladı, HDP Eş Başkanı Demirtaş'ı uyardı

KARAR YORUM /MEHMET OCAKTAN

Hep öldürmeye alışmış, 'insan' diye bir varlıktan haberi olmayan, tek mesleği cinayet olan PKK'nın katil sürüleri Dağlıca'da ilk bilgilere göre 16 askerimizi şehit etti.

Bu gencecik insanlar, bu ülkede yaşayan tek tek hepimizin huzurunu sağlamak ve barışı korumak için vatani görevlerini yapıyorlardı.

Türkiye coğrafyasının her karışında yaşayan insanlar, sırf barış gelsin diye şehitlerinin acılarını yüreklerine gömmüşlerdi. Ama öyle anlaşılıyor ki bu katiller Türkiye insanının sabrını istismar ederek çözüm sürecinde bile cinayet planları yapmışlar.

Aylardır barış şarkılarıyla Türkiye'yi kandıran HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'a sormak gerekiyor. Hani barajı aşınca 'barışı' siz getirecektiniz? Barajı aştınız, 80 milletvekili ile parlamentoya da girdiniz ama sizin katil sürüleri insanları öldürmeye devam ediyorlar.

Hani siyaset güçlenince eller tetikten çekilecek, silah değil, barış kazanacaktı?

Peki ne oldu, Kandil'deki patronlarınıza gücünüz mü yetmiyor, yoksa gerçekten daha işin başında bütün planları cinayet üzerine yapıp, 'çiçek çocuk' numaralarıyla Türkiye'ye mi yalan söylediniz?

Belli ki pis bir plan yapmışsınız, şu sizin Kandil'in cinayet şebekeleri gencecik insanları katlediyor, anaların yüreğine ateş atıyor. Evet acımız büyük ama kimse unutmasın ki, Türkiye bu Stalinist çetelerle baş edebilecek güçtedir.

Eğer Demirtaş ve arkadaşlarının yüreğinde küçücük de olsa bir insan sevgisi varsa, bu katillere karşı seslerini yükseltmelidirler, yoksa yarın çok geç olabilir...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN