Kayıp Rus gencin Antalya'daki 'Umut' olduğu iddia edildi

Kayıp Rus gencin
Antalya'daki 'Umut'
olduğu iddia edildi

Antalya'da bugüne kadar bir yakını bulunamadığı için Gülsüm Kabadayı'nın koruyucu annelik yaptığı 'Umut' adı verilen gencin, 7 yıl önce Marmaris'te kaybolan bir Rus genci olabileceği iddia edildi.

Moskova’da yaşayan Olga Pamohaba adlı kadın, Umut’un şimdiki halini gösteren fotoğraf ile 7 yıl önce Marmaris’te kaybolan ve bir daha haber alınamayan Rus gencini oransal olarak karşılaştırdı. Yapılan değerlendirmeyi Gülsüm Kabadayı’ya gönderen Pamohaba, fotoğrafların Umut’a ait olabileceğini ileri sürdü.

Umut adına facebook'tan bir hesap açtıklarını aktaran Gülsüm Kabadayı, bu hesaptan çok sayıda kişinin Umut'u tanıma imkanı bulduğunu söyledi. Birkaç gün önce Umut Öz adına açılan bu hesap üzerinden Moskova’da yaşayan Olga Pamohaba adlı kadının kendileriyle irtibata geçtiğini anlatan Kabadayı, şöyle konuştu:

15-09/06/kayip-rus-genc-umut-iddiasi_3121_dhaphoto3.jpg

"Bu kişi bize fotoğraf gönderdi. Baktık ki bu fotoğraftaki genç, Umut'un 35 kilo ağırlığındaki haline çok benziyor. Bu fotoğraf, Marmaris'te kaybolup bir daha kendisinden haber alınamayan bir Rusa aitmiş. Bu kişiye Umut çok benziyor. Biz bu fotoğrafları görünce şaşırdık. Umut mu değil mi bilmiyoruz. Bu düğümün artık çözülmesini istiyorum. Bunu Umut'un tedavi olabilmesi için çok istiyorum. Fotoğraftaki çocuk da Umut'un trafik kazası geçirdiği yıllarda kaybolmuş. Gerçek ailesi çıksa da ben onu asla vermeyeceğim. Sadece tedavisi için gerçek ailesinin ortaya çıkmasını istiyorum" dedi.

Umut'u hafta sonları Lara sahilindeki mesire alanına götüren Kabadayı, "Umut ile birlikte ormanlık alanda oksijen depoluyoruz. Zaman zaman denize de soktuğumuz Umut, piknikçilerin de ilgi odağı haline geldi. Umut'un iyileşmesi için herkes dua ediyor. Umut'un dişlerini de tedavi ettirmeye başladık. Fizik tedavi yaptırmak istiyoruz" dedi.

ANTALYA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN