2019 tediye ödemeleri ne zaman yapılacak? Kamu işçileri ödeme tarihleri belli oldu

2019 tediye ödemeleri ne zaman yapılacak? Kamu işçileri ödeme tarihleri belli oldu

Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilenlere 2019 yılında ödenecek olan tediye ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak ediliyordu. Resmî Gazete’de yayınlanan karara göre tediye ödemelerinin tarihleri belirlendi. İşte detaylar…

Devlet ve bağlı kurumlarında çalışanlara yönelik verilecek tediye ödemelerinin tarihleri belli oldu. Gelen son dakika haberiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı kararı Resmî Gazete’de yayınlandı. Peki kamu çalışanlarına tediye ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

TEDİYE ÖDEMELERİ TARİHLERİ BELLİ OLDU

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, Devlet ve Ona Bağlı Müesseselerde Çalışan İşçilere İlave Tediye Yapılmasına ilişkin 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere ek ödemenin tarihleri ile ilgili merak edilen sorunun cevabı belli oldu. Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanıp yayınlanan kararla, kamu işçilerine bu sene verilecek ilave tediyenin birinci yarısı 9 Ağustos 2019’da, ikinci yarısı ise 13 Aralık 2019’da ödenecek.

19-08/03/tediye-odemelerijpgg.jpg

TEDİYE NEDİR?

İlave tediye, devlet memurları kanununda yer alan bir ikramiye ve çalışan personele, ücret sistemine bakılmadan her sene için bir aylık ikramiye verilir. Tüm çalışanlar da bu ikramiyeye sahip olur. Kadroya geçen taşeronlar da bu ikramiyeden faydalanır.

 DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN