Benzinden sonra motorine de indirim geliyor

Benzinden sonra motorine de indirim geliyor

Dolar kurundaki düşüş, enerji piyasasını da rahatlattırdı. Benzinin ardından motorine de indirim gelmesi bekleniyor. Motorine yarın gece yarısından geçerli 15 kuruş indirim yapılması öngörülüyor.

Benzinden sonra motorine de indirim geliyor. Yarın gece yarısından itibaren motorine 15 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

Dolar kurunun 5 TL 60 kuruşa kadar düşmesi ve uluslararası piyasada motorin ton fiyatının 591 dolardan 584 dolara gerilemesi araç depolarına indirim olarak yansıyacak.

Habertürk'te yer alan habere göre, bu çerçevede motorine yarın gece yarısından geçerli 15 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

Geçen hafta benzine önce 27 kuruş zam yapılmıştı. Ardından dolar kurunun ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatının gerilemesi ile birlikte 12 kuruş indirim gelmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN