Çeyrek altın ne kadar? 10 Haziran çeyrek fiyatları yükselişte mi?

Çeyrek altın ne kadar? 10 Haziran çeyrek fiyatları yükselişte mi?

Çeyrek 10 Haziran Pazartesi yani bugün en çok araştırılan konular arasına girdi. Altın fiyatları günden güne takip ediliyor. Yatırımcısı dışında Türkiye’de birçok vatandaş tarafından takip edilen güncel altın fiyatları şu dakikalar itibarıyla yükselişe geçti. Peki altın bugün ne kadar? Çeyrek ve gram kaç TL? İşte detaylar…

10 Haziran altın fiyatları merak ediliyor. Yatırımcısı, borçlusunun dışında son zamanlarda bir iniş bir çıkışları sebebiyle en çok araştırılanlar arasına giren gram, çeyrek, yarım tam ve cumhuriyet altını fiyatları herkesçe takip ediliyor. Düğünlerin vazgeçilmezi olan ve hediye olarak da götürülen gram altın 249,2 TL, çeyrek altın 406 TL ve Cumhuriyet altını 1.663 TL’den işlemlerini sürdürüyor. İşte güncel altın fiyatlarına dair aradıklarınız…

ALTIN FİYATLARI NE KADAR (10 HAZİRAN)

Gram altın fiyatı, haftaya değer kaybıyla başlamasının arkasından 249 TL seviyesinde dengelenirken, Cuma günü dolar kuru ve ons altındaki değer kazançlarına paralel pozitif hareketlenmeler sergileyen altının gram fiyatı günü önceki kapanışa kıyasla, yüzde 1,2’lik primle 251,2 TL’den noktaladı. Altının gramı bugüne düşüşle başlamasının arkasından sabah saatlerinde önceki kapanışına nazaran yüzde 0,80’lik düşüşle 249,20 TL seviyesinde dengelendi. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 406 TL, Cumhuriyet 1.663 TL’den alıcı buluyor.

19-06/10/eyrek-10-haziran-pazartesi-bugun-ne-kadar-altin-yukselistejpgg.jpg

Küresel piyasalarda yükselen risk algısından dolayı 3 haftadır değer kazanan ve 1.348,31 dolara kadar çıkan altının ons fiyatı bu haftaya düşüşle başladı. Altının ons fiyatı önceki kapanışa kıyasla yüzde 1’lik düşüşle 1.326 dolardan işlemlerini sürdürüyor. Ekonomistler, bu hafta dolar varlıklarında tepki yükselişleri yaşanabileceğini ifade ederek, "Altının ons fiyatı, bu hafta yükselişlerini sürdürmekte zorlanabilir. Teknik olarak 1.320-1.347 dolar aralığına yerleşen altının ons fiyatında bu hafta bu bant aralığını takip edeceğiz. Ons altın kendine yön belirleyebilmesi için bu seviyeleri aşağı ya da yukarı yönlü kırması gerekli" değerlendirmesinde bulundu.

Yurt içinde dolar kuru ve ons altının fiyatından bulduğu destekle yükseliş eğiliminde hareket eden gram altında, 250 liranın altına sarkmaların yatırımcısına alım fırsatı sunduğunu bildiren uzmanlar, gram altında 250 TL seviyesinin altına gerilemesi durumunda 247-245 TL aralığını izlemekte fayda olduğunu, fakat 250 TL seviyesinin üzerinde kalmayı sürdürmesi durumunda artışlarda 255 TL seviyesini hedef olarak belirlenebileceğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN