Elinde Türk lirası olanlar dikkat! Piyasa kahini Selçuk Geçer dolar için rekor seviyeyi açıkladı: Duyan döviz bürosuna koşacak

Elinde Türk lirası olanlar dikkat! Piyasa kahini Selçuk Geçer dolar için rekor seviyeyi açıkladı: Duyan döviz bürosuna koşacak

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dalgalanma başlayan dolar\TL 33 liraya kadar dayanmış durumda. Vatandaşlar 'Dolar alınır mı satılır mı? Dolar daha da yükselecek mi?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken bir uyarı geldi. Elinde Türk lirası olanlar dikkat! Piyasa kahini Selçuk Geçer dolar için rekor seviyeyi açıkladı. Duyan döviz bürosuna koşacak.

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yeni bir açıklama geldi. Merkez Bankası'nın faizi yüzde 50'de sabit tutmasının ardından piyasalarda olabilecek dalgalanmalara değinen Geçer, dolar ile ilgili net bir tahminde bulundu. Elinde Türk lirası olanlar dikkat! Piyasa kahini Selçuk Geçer dolar için rekor seviyeyi açıkladı. Peki dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar alınır mı satılır mı? Dolar bugün ne kadar oldu? İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini ve piyasa yorumu...

SELÇUK GEÇER'DEN KORKUTAN DOLAR TAHMİNİ! DUYAN DÖVİZ BÜROSUNA KOŞACAK

ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararı sonrası dalgalı seyrine başlayan dolar kuru yükselişini sürdürüyor. Özellikle Orta Doğu'da süren savaş küresel piyasaları tedirgin ederken dolar kuru güçlenmeye devam ediyor.

yeni-proje-2024-05-08t114723-466.jpg

'Dolar yükselecek mi düşecek mi?' sorusuna yanıt veren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar\TL için net rakam verdi. Doların olası bir senaryoda 100 liraya kadar çıkabileceğini ifade eden Geçer, "Bir gün uyanırsınız ve Mehmet Şimşek'in görevden alındığını öğrenirsiniz. Ardından doların 100 lira olduğunu görür ve ne olduğunu anlamazsınız. Doların aniden 100 lira olması yerine, 60 lira seviyesine stabil bir şekilde ve piyasayı sarsmadan ulaşması daha uygun olacaktır" ifadelerini kullandı.

8 MAYIS DOLAR VE EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Son kapanışını 32.247 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 32.2431 liradan, satış fiyatı ise 32.251 liradan işlem görüyor.

yeni-proje-2024-05-08t114744-658.jpg

EURO NE KADAR?

%-0.08'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün aşağı ibreyi gösteriyor.Bir önceki kapanışını 34.6833 TL'den yapan euro şu anda 34.6664 TL alış ve 34.7002 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN