Hatice Kolçak'tan zengin ettirecek tüyo! Ne dolar ne altın... Parasını buna yatıran köşeyi dönecek, geç kalmadan hemen alın

Hatice Kolçak'tan zengin ettirecek tüyo! Ne dolar ne altın... Parasını buna yatıran köşeyi dönecek, geç kalmadan hemen alın

ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altın fiyatlarında hareketlilik başladı. Rekor üstüne rekor kıran dolar\TL yatırımcıların iştahını kabartırken en iyi yatırım aracının ne olduğu merak konusu oldu. Vatandaşlar 'Altın mı alınmalı dolar mı?' sorusunu sorgularken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak'tan yeni bir uyarı geldi. Ne dolar ne altın... Parasını buna yatıran köşeyi dönecek, geç kalmadan hemen alın.

Altın ve dolara olan ilgi gün giderek artmaya devam ediyor. Son olarak FED'in faiz kararı sonrası hareketlenen dolar ve altın fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Yatırımcılar 'Altın mı alınmalı yoksa dolar mı? En iyi yatırım aracı hangisi?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak'tan yeni bir uyarı geldi. Elinde Türk Lirası olanlar dikkat! Hatice Kolçak'tan zengin ettirecek tüyo. Ne dolar ne altın... Parasını buna yatıran köşeyi dönecek. İşte Hatice Kolçak'ın tavsiye ettiği yatırım aracı ve dikkat çeken uyarıları...

HATİCE KOLÇAK'TAN ZENGİN ETTİRECEK TÜYO

Orta Doğu'da yaşanan İsrail-İran geriliminin Ons altında büyük etki yaptığının altını çizen Hatice Kolçak, "Ons altındaki yükselişin etkisiyle büyüme oranının önemli ölçüde arttığını görüyoruz. Düşüşlerin de aynı oranda gerçekleşebileceğini öngörebilirim." yorumunda bulundu.

yeni-proje-2024-05-02t094431-687.jpg

PARASINU BUNA YATIRAN KÖŞEYİ DÖNECEK!

Son dönemde dolar ve altına yoğun ilgi olduğunu kaydeden ünlü ekonomist Hatice Kolçak, en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. 'Ne dolar ne altın' diyen Kolçak, elinde Türk Lirası olanların gümüşe yönelmesi gerektiğini vurguladı. Gümüşün ilerleyen dönemlerde büyük sıçrama yapacağının altını çizen Hatice Kolçak, "Gümüş altından da hızlı gidebilir çünkü altın çok hızlandı. Gümüş biraz geride kaldı, gümüşün altını yakalaması gerekiyor bir şekilde, hızlanması lazım.” ifadelerini kaydetti ve kısa veya orta vadede gümüşün altını yakalayabileceğini aktardı.

yeni-proje-2024-05-02t094505-471.jpg

FED FAİZ KARARI NE OLDU?

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Son kararıyla Fed, politika faizini art arda 6 toplantıda değiştirmeyerek mevcut aralıkta sabit bıraktı.

FAİZ BEKLENTİSİ NE YÖNDEYDİ?

Analistler, Fed'in hafta içi gerçekleştireceği toplantıda faizleri sabit bırakacağına kesin gözüyle bakıldığını anımsatarak, karar sonrası Fed Başkanı Powell'ın yapacağı açıklamalarda bankanın gelecek dönemde atacağı adımlara ilişkin ipuçları aranacağını dile getirdi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ise Fed'in haziranda faiz indirimine başlama ihtimali yüzde 12, temmuzda yüzde 30 ve eylülde yüzde 58'e geriledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN