SabancıDx Avrupa'nın en iyi 10 İK teknoloji sağlayıcısı listesine girdi

SabancıDx Avrupa'nın en iyi 10 İK teknoloji sağlayıcısı listesine girdi

SabancıDx'in dijital insan kaynakları (İK) platformu HR-WEB, HR Tech Outlook dergisi tarafından 2018’in Avrupa'daki En İyi 10 İK Teknoloji Sağlayıcısından biri seçildi.

Amerika’da yayınlanan HR Tech Outlook Dergisi, teknoloji, işletme liderleri ve genç yenilikçi şirket ekosistemlerinin hedeflerini yakalamalarına yardımcı olması ve sektördeki en yeni teknolojiler hakkında bilgi vermesi yönüyle sektörde önemli bir yere sahip.

"2018'in Avrupa'daki En İyi 10 İK Teknoloji Sağlayıcıları" listesi sektör uzmanları, teknoloji liderleri ve HR Tech Outlook Dergisi yönetim kurulu üyeleri tarafından oluşturuldu.

19-01/16/sabanci2.jpg

Avrupa'daki 500'ün üzerinde İK Teknoloji Çözümü Sağlayıcısı arasından ilk 10'a giren HR-WEB, çalışan kademelerindeki sorumluluğu işlemenin yanı sıra işe alım, çalışan katılımı ve performansı gibi birçok İK sürecini otomasyona geçirip çalışan davranışlarının izlenmesini kolaylaştırıyor. HR-WEB, yöneticilere çok sayıda çalışanı yönetmek için ihtiyaç duyulan araçları sağlayan bir platform.

SabancıDx Genel Müdürü Burak Aydın konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Dijital insan kaynakları platformumuz HR-WEB, firmaların iş gücünü daha etkin bir şekilde yönetmelerini ve verimliliklerini artırmalarını sağlıyor. HR-WEB, kullanıcıları dağınık belge ve elektronik tablolarla uğraşmaktan kurtarıp İK süreçlerini kolay ve verimli bir şekilde yönetmeyi sağlayan tek bir platform sunuyor. Sorunların çözümünde çalışanların yöneticileriyle daha iyi iletişim kurmalarına yardımcı olan bir sosyal platform gibi davranan HR-WEB'den elde edilen bilgiler, bir şirketin karar verici makamlarının ekiplerinin katkısını en üst düzeye çıkarmalarını sağlıyor. İK çözümünde SabancıDx markasını tercih eden müşterilerin yönetici-çalışan arasındaki etkileşimleri artarken aynı zamanda maaş bordroları, ikramiye ve diğer İK operasyonlarını işleme süresi kısalıyor. Şirketlerin Ar-Ge projelerine de harcadığı zamanı azaltmasına yardımcı olan SabancıDx’in İK çözümünün HR Tech Outlook Dergisi tarafından “Avrupa'daki En İyi 10 İK Teknoloji Sağlayıcısından biri” seçilmesinden memnuniyet duyuyoruz. En son teknolojiyi iş süreçlerimizle entegre ederek müşterilerimizin zaman ve maliyetten tasarruf etmesini sağlarken aynı zamanda, yapay zeka ile HR analytics özelliklerini geliştirmeye, HR-WEB'in kullanıcı ara yüzünü geliştirmeye, yeni özellikler ve işlevler eklemeye odaklandık. Yeni çözümlerimizle büyük başarılar hedefliyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN