Salı, çarşamba ve cuma gününe dikkat! Büyük dalga geliyor... İslam Memiş yatırımcıları uyardı

Salı, çarşamba ve cuma gününe dikkat! Büyük dalga geliyor... İslam Memiş yatırımcıları uyardı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle Salı, Çarşamba ve Cuma gününe dikkati çeken uzman isim dalgalanmalar beklediğini söyledi. İşte detaylar…

Altın ve para piyasasına ilişkin yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen İslam Memiş, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda köşe yazılarında yatırımcıları bilgilendirici anlatımlarda bulunurken son olarak bu hafta yaşanacak sert dalgalar konusuna ilişkin uyarılar yaptı. Uzman isim özellikle Avrupa ve ABD'den gelecek önemli ekonomik veriler ile Türkiye'nin enflasyon verilerine dikkat çekti.

yeni-proje-3.jpg

HAFTANIN ÖNEMLİ BEKLEYİŞLERİ

Salı: Avrupa Bölgesi Enflasyon Verisi

Çarşamba: Amerika Merkez Bankası (Fed) Faiz Kararı

Cuma: Türkiye Enflasyon Verisi ve ABD Tarım Dışı İstihdam Verisi

altin-4.jpg

İSLAM MEMİŞ’TEN HAFTALIK ÖNGÖRÜ

İslam Memiş’in yaptığı analizler kapsamında BIST100 endeksi için psikolojik öneme sahip 10 bin puan seviyesinin bu hafta test edilebilir. Bunun yanı sıra doların 33 TL seviyesinin üzerine çıkacağını düşünüyor.

altin4.jpg

Yatırımcıların en çok ilgilendiği konular arasında yer alan altın ve gümüş fiyatlarına ilişkin öngörülerini de paylaşan Memiş, ons altın için 2.280-2.380 dolar aralığını izlediğini ve Fed kararlarına bağlı olarak fiyatların 2.300 doların altına sarkabileceğini düşündüğünü aktardı. Gümüş için ise 26,50-27,80 dolar aralığını takip edeceğini belir

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN