Yapı Kredi emekliye elini bollaştırdı! İşte Yapı Kredi mayıs ayı promosyonu... Başka yere bakmanıza gerek yok

Yapı Kredi emekliye elini bollaştırdı! İşte Yapı Kredi mayıs ayı promosyonu... Başka yere bakmanıza gerek yok

Emeklinin cebini kabartan promosyon ödemeleri Yapı Kredi'den geldi. Mayıs ayı promosyon ödemelerinde yüz güldüren rakamları paylaştı. Bu rakamı gören emekliler başka bankanın önünden bile geçmeyecek. İşte mayıs ayı güncel promosyon ödemeleri...

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan promosyon ödemelerinde Yapı Kredi noktayı koydu. Bankalar arasında yaşanan promosyon rekabetinde emeklilerin favorisi Yapı Kredi bankası oldu. Mayıs ayı güncel promosyon ödemeleri paylaşılırken, çalışanlara da promosyon jesti geldi.

MAYIS AYI GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMESİ GELDİ

Emeklilerin araştırma konusu olan promosyon ödemelerinde Yapı Kredi mayıs ayı promosyon ödemelerini web sitesinden duyurdu. Banka banka promosyon araştıran emekliler, güncel promosyon ödemesini öğrenince soluğu Yapı Kredi'de alıyor. Hem çalışanları hem de emeklileri için büyük bir jest yapan Yapı Kredi, güncel emekli ve çalışan promosyonlarını duyurdu. İşte promosyon ödemeleri...

ykb-promosyon.jpg

EMEKLİLERE REKOR PROMOSYON

Yapı Kredi üzerinden emekli maaşı alan müşterilere müjdeli haber geldi. Mayıs ayı güncel promosyon ödemeleri 18 bin liraya kadar yükseldi. Yapı Kredi bu rakam sayesinde en yüksek promosyon veren banka olarak ilan edilirken, emekli maaşına göre kademeli olarak 6.250 TL'den başlayan ödeme 15 bin TL'ye kadar yükseliyor. Promosyon kampanyalarıyla beraber ödeme 18 bin TL'ye kadar ulaşıyor.

193-001.jpg

ÇALIŞANLARA DEV PROMOSYON

Emekli promosyonunda olduğu gibi çalışan promosyonunda da güncellemeye giden Yapı Kredi, mayıs ayı için duyuru yaptı. Milyonlarca çalışanın gündeminde yer alan promosyon teklifleri yeni güncellemeyle Yapı Kredi noktayı koydu. 15 Mayıs itibariyle atılan imzalar çerçevesine dahil olan personellere maaş promosyonu olarak 35 bin 520 TL ödeme yapacağı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN