Ersun Yanal'ın sevgilisine Yanal'ın eşi ve kızından dava!

Ersun Yanal'ın sevgilisine Yanal'ın eşi ve kızından dava!

Ünlü teknik direktör Ersun Yanal'ın eşi ve kızı, yuvalarını yıktığı ve psikolojik tahribat yarattığı gerekçesi ile Yanal'ın sevgilisi İren A.'ya tazminat davası açtı.

Futbol yorumculuğu da yapan teknik direktör Ersun Yanal'ın eşi Şenay Yanal ve kızı Femin Yanal, Ersun Yanal'ın sevgilisi İren A.'ya tazminat davası açtı.

Şenay ve Femin Yanal, yuvalarının yıkılmasına gerekçe olarak İren A.'yı gösterdi. Anne kızın Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi’nde avukatları Bülent Seyhan aracılığıyla açtıkları tazminat davasında, Ersun Yanal’ın mesleği gereği sürekli evinden uzak kaldığı, ancak izinli olduğunda ailesi ile ilgilendiği için kariyerinin devam ettiğini belirtildi.

Kızının yanında olmadı

Ancak Ersun Yanal'ın İren A. ile tanıştıktan sonra Yanal Ailesi’nin dağıldığı, huzurlarının yok olduğu, bu yüzden Şenay Yanal’ın boşanma davası açtığı hatırlatıldı.

Femin Yanal'ın ise psikolojik olarak en ihtiyacı olduğu anda yaşanan olaylar nedeniyle babasını yanında bulamadığı, ağır travmalar geçirerek psikolojik destek aldığı iddia edildi. Anne kız, evlilik dışı ilişkiyle kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu iddia ettikleri İren A.’dan, Şenay Yanal 250 bin TL, kızı Femin Yanal da 50 bin TL manevi tazminat talep etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN