1 ton 271 kilogram eroine ilişkin 6’sı tutuklu 8 sanığın yargılanmasına başlandı

1 ton 271 kilogram eroine ilişkin 6’sı tutuklu 8 sanığın yargılanmasına başlandı

Erzincan’da, 2018 tarihinde Van’dan İstanbul’a giden tırda 1 ton 271 kilogram eroin ele geçirilmesine ilişkin 6’sı tutuklu 8 sanığın yargılanmasına başlandı

Erzincan 1. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Abdulkahar Eraslan, Fehmi Bilekçi, Adem Bilekçi, Burhan Bilekçi, Cenap Bilekçi ve Cumali Bilekçi, tutuksuz sanık R.Y, sanıkların avukatları ve yakınları katıldı. Tutuksuz yargılanan sanık S.Y. ise duruşmaya Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldı.Sanıklar geniş güvenlik önlemleri altında Erzincan Adliyesine getirildi. Kimlik tespiti ve iddianamenin okunmasının ardından sanıkların savunmalarının alınmasına geçildi. Duruşma, sanıkların savunmalarının alınmasıyla sürüyor.İddianamede, sanıklar hakkında "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak, uyuşturucu madde nakletmek" suçlarından hapis cezası isteniyor.

ERZİNCAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN